Länsi-Turunmaa - Aitoa kumppanuutta

Länsi-Turunmaan ja Trellumin yhteistyö alkoi jo vuonna 2003 silloisen Paraisten kaupungin kiinteistölaitoksen perustamisen myötä. Kiinteistöpäällikkö Seppo Pihl lähti tuolloin organisoimaan vasta perustetun tilayksikön toimintaa. Ensimmäinen Trellumin toimeksianto oli tarkastella määriteltyjen vuokrien laskentaa ja tasoa kaupungin toiminnassa. Tämän jälkeen toimeksianto laajeni muihin kiinteistö- ja toimitilajohtamisen osa-alueisiin.

Paraisten kiinteistölaitoksen toiminta vakiintui osana Paraisten kaupunkia. Tämän jälkeen yhteistyö Trellumin kanssa on jatkunut erilaisissa käytännön päätöksentekotilanteissa. Vuosien aikana on tehty rakennusten arvojen ja vuokrien määrittelyjä, kiinteistöomaisuuteen liittyviä laskelmia, päätöksenteon tueksi kirjoitettuja selvityksiä ja kannanottoja yms.

Keväällä 2009 Länsi-Turunmaan perustamisen eli Houtskärin, Iniön, Korpoon, ja Paraisten kuntaliitoksen myötä toteutettiin laaja kiinteistöomaisuuden salkutus ja tilojen käytön tehokkuusselvitys, jonka tuloksena kirkastettiin kiinteistöomaisuuteen liittyvää omistajaohjausta.

Trellumin ja Länsi-Turunmaan vuosia jatkunut yhteistyö on muodostunut pysyväksi kumppanuudeksi kiinteistönjohtamiseen ja tilahallintaan liittyvissä asioissa.

Sulje ikkuna